Reparasjoner

TSS Urservice reparerer både garanti og betalbare reparasjoner på Casio klokker. TSS sin fagkunnskap er din trygghet.

Klokken din er i trygge hender

Med over 30 år i urmakerfaget og med spisskompetanse på Casio klokker- eneste servicesenter i Norge, kan TSS garantere at din klokke er i de beste hender. Hos TSS Urservice gjennomfører vi alt fra enkle servicer, som for eksempel å skifte batteri til de mer komplekse reparasjonene. Vi gir alltid 12 mnd garanti på utførte reparasjoner.

 

TSS Urservice holder til i Norge og sender alle deler og reparasjoner fra Norge. Du trenger defor ikke bekymre deg for tollgebyrer eller andre overaskende utgifter. Prisen på produktet er det du betaler.

Slik fungerer det

1.

Du sender en forespørsel eller kjøper et av standard reparasjonene her på min nettside. Standardreparasjon er typisk bytte av batteri.

2.

Du velger selv – når du fyller ut skjema eller handler gjennom nettsidern om du ønsker å ordne med frakt- eller om vi skal sende fraktetikett.

3.

Når produktet er ferdig reparert sendes det i retur. Du har da en 12 mnd garanti på utført service.

Batteriservice

Batteriservice inkluderer nytt originalt batteri/kondensator og original bakl. pakning. Kontroll/smøring av alle pakninger og trykktest til 20 Bar (G-Shock), 10 Bar (EDIFICE og ProTrek)

Vi gir alltid 12 mnd garanti på utført service .

Standard

Jeg har ferie

Stengt fra lørdag 29.07 til søndag 13 august. Du kan fremdeles bestille gjennom nettbutikken. Bestillingene blir behandlet fra mandag 5. august.